975 Views |  Like

HVA ER DET PERFEKTE STEDET FOR ET UTDRIKNINGSLAG?

Ordspråket ”Smaken er som baken” er klart gjeldende enten det er en mann som skal velges eller det optimale stedet for et utdrikningslag som skal bestemmes. Takk for alle kreative venninner som til sammen har mange års erfaring med lange, korte, morsomme og kjedelige bachelorettes. Når det nå er min tur skal jeg dra nytte av all erfaring og få meg den beste festen noensinne før forkleet og mammaklærne definerer meg de neste årene.

Den kinkige versjonen hvor snoppen er festtema har alltid vært langt oppe på listen av gale og morsomme tema. Her er maistangen byttet ut med herrens påle når dansen starter opp. Dette kan bli hysterisk, få den vordende brud ildrød mens hennes beste venner hyler av latter. Går du på nett finner du mengder av rekvisita som passer inn og som garantert vil skape både den ene og andre følelsen.

Casino er nok et ”ulovlig” tema som vil skape engasjement. Tenk deg et rom fylt med roulettebord, pokerbord, craps, spilleautomater og annet morsomt. Croupierene er naturligvis menn, ikledd det antall klesplagg dere ønsker. Når gjestene ankommer får alle utdelt chips slik at dere kan spille gratis spill. På pokerbordet spilles det Texas Hold`em, ikke om chips, men som klespoker. Nettopp poker er et av de spillene hvor du kan bedre egen odds. Du har derfor brukt litt tid hjemme foran datamaskinen og spilt poker på nett. Der har du ikke bare lært deg spillets regler, men også en spillstrategi som kan vise seg nyttig når klærne skal settes i spill. Det kan jo bli kaldt å gå hjem i bare trusa.

Et Western tema er i Norge, om ikke annet, uvanlig. Og nettopp uvanlig kan være noe vi leter etter når siste natten i frihet skal feires. Enten den vordende brud er en hestejente som har brukt mye tid i stallen eller bare liker køntrimusikk, så kan et western party få frem smilet og hjerte til å pumpe litt ekstra når du står oppmarsjert for line Dance. Lei den bruneste baren, rydd vekk deler av inventaret, lei inn kujente drakter til alle og dekorer for dans og moro. Her er det naturlig med noen kalde.

Utdrikningsbrunch er sikkert ikke en patenterbar ide, men det kan være et godt alternativ til den tradisjonelle kveldsfesten eller en god unnskyldning til å holde på lenger. Møt alle venninnene på Bølgen og Moi eller et annet sted med rett atmosfære. Samle dere rundt langbordene og la mimosaen eller bellinien komme raskere enn når en unggutt blir en mann. Har du ikke lyst til å gå ut? Hent modne og søte appelsiner og fersken. Kjøp in boblene og lag de feminine og deilige drinkene selv. Det er gjort på en, to skvis… Lag en salat, en fruktsalat noen vafler og sett det frem sammen med litt ost, store kapers og mørk sjokolade. Festbordet er dekket og dere får en fantastisk tid helt frem til morgenrødmen igjen stiger opp i øst eller bruden snorker utmattet i badekaret.

Utdrikningslag er morsomt og markerer en endring i livet. Det å dele dette med gode venner er alltid givende. Uansett hva du finner på så er de viktig å huske at festen er til for å feire overgangen til noe du har sett frem til og et nytt liv sammen med den du elsker.