1252 Views |  Like

Oppdag vakre Kusadasi

Tyrkia er et godt besøkt feriested for nordmenn, og de fleste reiser mest til veldig kjent områder eller såkalte «partybyer». Hva med å heller reise bort til en litt mer ukjent side av Tyrkia?

Seksti minutter fra Izmir flyplass finner du KoruMar De Luxe Hotell. Et storslagent fem-stjerners hotell ved sjøen i vakre Kusadasi.

Omgivelsene
Hotellet har alt man kan ønske seg – stort basseng for de som kan svømme og et barnebasseng for de litt yngre, et stort utvalg restauranter, blant annet fire restauranter, snackbar ved bassengkanten og en likedan ved sjøen. Et luksushotell med stort utvalg.

Resepsjonen finnes selvfølgelig i første etasje og bassenget finner du en etasje nedenfor samt bassengbaren med sitt brede utvalg. Den har alt fra pølse i brød til omelett til fruktsalat. Små middagsretter blir også servert der. Har man et alt inkludert opphold får man gratis drikke fra tidlig om morgenen til sent på kvelden. Mat er å få tak i på forskjellige steder til alle tidspunkt. Dette er hotellet for deg som ønsker å slippe å tenke på store ferieutgifter.

Rommene må selvfølgelig også nevnes. Selv om de ikke er så alt for store, så er de av utrolig god kvalitet. Tv og trådløst internett er selvfølgelig også å finne på alle hotellrom. Hvis man ønsker det, finnes det også et eget arbeidsrom med fem pcer du kan bruke.

KoruMar har også en egen spaavdeling for de som måtte ønske å bli skjemt bort litt ekstra på ferie. De har innendørs basseng, sauna, massasje, ansiktmasker og diverse tyrkiske bad. Ren luksus!

Servicen
I Tyrkia kan du få oppleve gode servicemennesker. Alle ansatte på KoruMar kommer til å imponere deg med sitt alltid gode humør, flotte hukommelse og serviceinnstilte holdning. Når du ankommer får du bagasjen bært opp på rommet og mottar en velkomstdrink ved resepsjonen. Når du skal ut å spise blir du satt ved et ledig bord og servitørene er sjokkerende raske til å rydde av tomme asjetter. Uansett hvor mye folk som finnes i restauranten, så virker alle ansatte like rolige som vanlig, samt et fantastisk flott humør.

Det som kommer til å imponere mest ved et opphold hos KoruMar er definitivt luksusen ved bassenget. De har egne bassengutter som hjelper deg å finne i ledige solsenger, og de gjør jobben sin med et stort smil rundt munnen. Hotellets største humørspredere uten tvil. I løpet av tiden ved bassenget kommer bassengguttene rundt med kalde håndklær som skal virke avkjølende i varmen. Melon og pannekaker serveres også noen dager. Denne spesielle service er nok en stor grunn for hvorfor hotellet har det lille ekstra. Du kommer til å føle deg kongelig.

Underholdning
På et så fantastisk hotell som KoruMar finnes det selvfølgelig også flott underholdning. På dagtid er det masse aktiviteter rundt bassengkanten som f. eks volleyball, zumba, vanngymnastikk, svømmekonkurranser, dansefremvisninger og selvfølgelig mye musikk. Hotellet har et eget underholdningsteam som tar seg av gjestenes trivsel og gode humør. De er alltid godt likt blant gjestene på hotellet. På kveldstid er det så å si alltid et live show som også er satt opp av samme underholdningsteam. Ingen gjester skal kjede seg på KoruMar Deluxe Hotell.

Se bilder fra et av Tyrkias flotteste hoteller og besøk deres nettside for mer informasjon.