840 Views |  Like

Når du forelsker deg i en venn

Å «bare» være venner med en gutt er som er som å gå rett ut i en pytt med kvikksand. Heldigvis finnes det er par strategiske manøvrer du kan bruke for å komme deg ut av dillemaet.

Så du har blitt venn med en fyr som er søt, smart og utrolig morsom å være sammen med.. Så utrolig morsom at du faktisk har begynt å virkelig like-like han. Problemet er at han er helt fornøyd med deg som kun en venn, og virker lite interessert i noe mer. Her får du noen gode råd til hvordan du muligens kan få han til å se på deg som mer enn en kompis.

Råd nr. 1 – Vis ham din sexy side
Nå må du ikke gå totalt amok med dette rådet, men du kan trygt kaste ut alt som heter treningsklær og onepiecedrakter. Vis ham din mer feminine side ved å bruke mer trange jeans, tettsittende topper med et snev av utrigning. Kjør også på med litt ekstra sminke for å få ham til å se at du faktisk er en babe, og ikke en av hans testosteronfylte kompiser.

Neste steg da blir å komme med noen forsiktige, men tankevekkende kommentarer. For eksempel «Skulle ønske vi kunne vært mer sammen, for du får meg alltid til å le». En annen måte å gå frem på kan være å gi han et diskrè kompliment. Nevn for eksempel at du synes den nye hårsveisen hans ble skikkelig stilig. Da vil han kanskje begynne å tenke på at du synes han er attraktiv.

Råd nr. 2 – Sett grenser
Du har kanskje lyst til å fortelle om hva som skjer i livet ditt til vennen din, men gutter har en stygg tendens til å falle for mystiske jenter. Om du avslører for mye, så vil han kanskje ikke klare å se på deg som et kjærestepotensiale.

En annen ting du virkelig må huske på er å ikke snakke om sexlivet ditt, og andre gutter. Det kan få han til å stole på deg nok til at han begynner å gjøre det samme selv. Du vil vel ikke hjelpe til med hans kjærlighetsliv?

Råd nr. 3 – Hint frem deres gode match
Påpek deres felles interesser! Når dere for eksempel diskuterer hvor store fotballelskere dere begge to er, så kom gjerne med et forsiktig innspill som «Hjelpe meg, så like vi faktisk er.» Du kan også prøve å berøre ham forsiktig når det føles naturlig. Gi ham en svak klem før du drar, eller ta på armen hans mens han snakker til deg. Dette vil muligens få han til å tenke på eventuelle gnister mellom dere.

Råd nr. 4 – Bekjenn dine følelser
Etter flere uker med forsiktig flørting og planlegging, er du endelig klar for å slippe den store forelskelsesbomben. En måte å gjøre det på kan være ved å si at en en skolevenninne så dere, og antok at dere var et par. Idèelt sett, så ville han gi små hint om at han ikke synes det kunne vært så umulig. Om han gir fra seg slike hint, så kan du følge opp med å spørre «kunne du noen gang se for deg oss date?» Det er kanskje et stort steg å ta, men nå har du ingenting å tape, bare et eventuelt fantastisk forhold å få. Det er store sjanser for at han kan ha vært innpå tanken selv flere ganger. I slike gutt-jente vennskap, så ligger det ofte ukjente attraksjoner mellom hverandre.

Bare vær veldig obs på om han for eksempel svarer at han ikke synes venner burde date. Men det kan også hende han blir så satt ut av spørsmålet at han reagerer med stillhet. Da må du gi han litt tid til å tenke og behandle det som har blitt sagt. Nå som du har lagt kortene på bordet, er det opp til han å gjøre det neste trekket.

Bildekilde: Thinkstock